Σχετικα με το LiquidRank


Τι μπορείς να κάνεις με το LiquidRank?


Με το LiquidRank, μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις την απόδοση της σελίδας σου στο Facebook καθώς και του ανταγωνισμού σου, χωρίς κόστος. Τα data που συλλέγουμε στο εργαλείο του LR / analytics, δεν είναι περισσότερα από αυτά που έχεις διαθέσιμα για τη δική σου σελίδα στο Facebook insight.


> Ποιά είναι η διαφορά μας ?Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις δικές σου κατηγορίες και να έχεις συνολικά στατιστικά για την πραγματική αγορά που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε κατηγορία μπορείς να προσθέσεις τη σελίδα σου και τις σελίδες των ανταγωνιστών σου. πχ. μπορείς να δεις εύκολα το μέσο όρο που ανεβαίνουν οι φίλοι της κατηγορίας σου και να τους συγκρίνεις με τη δική σου. Έτσι θα μπορείς να βάλεις εύκολα στόχους, για το ρύθμο αύξησης που πρέπει να έχεις, έτσι ώστε να είσαι μέσα στους πρώτους.


> Τι άλλο μπορώ να κάνω στο free account ?Μπορείς εύκολα να δεις τους ambassadors της σελίδας σου, των ανταγωνιστών σου καθώς και της κατηγορίας που έσυ έχεις φτιάξει.


> Τι παραπάνω έχει συνδρομή στην υπηρεσία ?Πρόσβαση σε στατιστικά που αφορούν το content για τουλάχιστον 5 χρόνια. Δυνατότητα export σε excel, όλων των δεδομένων που ζητάς, μαζί με export από τα charts. Ενημέρωση για σεμινάρια σε συνεργάτες και εταιρίες για αρχάριους & προχωρημένους, με κόστος 10 ευρώ το άτομο. Πρόσβαση σε στατιστικές αναλύσεις και έρευνες που αφορούν την Ελληνική αγορά, 1 μήνα πριν δημοσιευτεί στο blog μας.

1

Εγγραφή

Μπορούμε να γραφτούμε με το λογαριασμό μας στο Facebook ή με το email μας

Εάν γραφτούμε με το email μας, πρέπει να επιβεβαιώσουμε την εγραφή μας στο email που θα σταλεί.


2

Προσθέτουμε τις σελίδες μας

MyPages

Όταν κάνουμε login, υπάρχουν ήδη 2 σελίδες στο λογαριασμό μας. Μπορούμε να δούμε λίγο το profile ή να τις προσθέσουμε σε δικές μας κατηγορίες για να δοκιμάσουμε λίγο την υπηρεσία, με σελίδες μεγαλύτερες από 700.000 φίλους ( στον free λογαριασμό όλες οι σελίδες, πρέπει να έχουν μέχρι 250.000 φίλους ).
Επίσης προσθέτουμε και τις σελίδες των ανταγωνιστών ή τουλάχιστον κάποιες από αυτές.

Εάν οι σελίδες δεν υπάρχουν διαθέσιμες στον δωρεάν λογαριασμό, θέλει μέχρι 24 ώρες για να προστεθεί και 48 ώρες για να ενημερωθεί η λίστα με τους ambassadors.

3

Κατηγορίες

Φτιάχνουμε τις κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν για να βγάλουμε συμπεράσματα

Φτιάξε τις κατηγορίες, που έχουν νόημα για εσένα. πχ. Μπορείς να έχεις σε μια κατηγορία όλους τους ανταγωνιστές σου και σε μια δεύτερη μόνο αυτούς που πραγματικά θεωρείς ανταγωνιστές σου αυτό το διάστημα. ή μπορείς να προσθέσεις τις σελίδες που διαχειρίζεσαι.

Η μοναδική διαφορά στο MyCategories, σε σχέση με το συνδρομητικό πακέτο, είναι το όριο των 10 κατηγοριών και των 20 σελίδων ανα κατηγορία, που έχει το free account. 20 σελίδες και 10 κατηγορίες είναι αρκετές για μη επαγγελματικούς λογαριασμούς.
4

Liquid Rank

Magic

Έχεις πλέον αρκετά διαθέσιμα data που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εάν θέλεις βοήθεις σε αυτό, μπορείς να παρακολουθήσεις το blog του liquidrank καθώς και να γραφτείς για να σε ενημερώσουμε για τα σεμινάρια και το performance στα social media που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα.

5

Content

Performance

Χρησιμοποιούμε όλα τα δεδομένα που έχπουμε διαθέσιμα, για να προβλέψουμε την απόδοση που θα έχουν τα επόμενα posts.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν αφορά μόνο το content για το facebook, αλλά και για τα υπόλοιπα social media, καθώς και τη δημιουργία και αξιολόγηση image content.

Είναι σε pre beta, διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους συνεργάτες. Εάν πιστεύεις ότι θα σου ήταν χρήσιμο το συγκεκριμένο εργαλέιο και έχεις εμπείρια σε αυτό , έτσι ώστε και εμέις να έχουμε το δικό σου feedback, επικοινώνησε μαζί μας για να σου δώσουμε full πρόβαση.